Strona domowa KLANU
hmm kazdy ma swoje typy wszystko zalezy od poziomu gracza a wiec tak jak na swoj poziom bron masz bardzo dobra a hełm polecam Shytan a zbroje Ineys
im wyższy poziom bedziesz mial tym wiecej wyboru wśród ekwipunku a zbroje beda coraz lepsze i drozsze. Na tym poziomie mozesz rowniez kupic wariany zbroii za ktore trzeba tez placic piekilenymi kamieniami ale bez tegomozna sie obejsc a jesli je masz zatrzymaj je na przyszlosc kiedy zbroje i reszta ekwipuku beda lepsze uufff mam nadzieje ze cos z tego zrozumiales hehe
Ja polecam kupic ivaceman... Daje sporo do zwinnosci a ta jest bardzo potrzebna Miałem ta bron przez bardzo długi czas ale nie dawno ja zmieniłem bo dawała za mało do siły... a na wiekszych poziomach siła jest wazniejsza niz zwinnosc poniewaz zwinnosc jest o wiele tansza niz siła
A ja w tym zadnego problemu nie widze!!!Ktos moze miec daleko w gory,daleko nad morze,daleko do wloch,itd. A mimo to zawsze jakos tam dotrze!!!!ja mam motorek i zadnych przeszkod nie widze a nowe znajomosci to moje hobby:D
....to skad jestescie???