Strona domowa KLANU
cholerka...duzo...ile czasu moze potrfac uzbieranie calej sumki???ja co jakis czas dorzucam te swoje 3 gr...czy macie taka opcje ktora pozwala wam sprawdzac czy dany czlonek klanu jest w jakis sposob aktywny???po prostu trzeba wyskoczyc z propozycja do tych osob ktore naprawde maja korzysci z tego iz w klanie sa i poprosic o to by te swoje 3 gr tak jak ja choc co jakis czas dorzucali...Bo mi sie np marzy stworzenie troszke wiekszej potegi i umiejscowienie chociaz jednego klanu z rodu wampirow na czolowym miejscu w rankingu...
Wiecach nie tylko Ty masz takie plany hmm.. to jest gra i nikogo nie zmusisz do płacenia
ja teraz wszystko co zarobie przeznaczam na klan wiec mysle ze jak tak dalej pojdzie to w niedziele a moze nawet w sobote bedzie juz kasa na rozbudowe
wow!!!ja mam chyba jeszcze za niski poziom do tego by sumki o wiekszych nominalach przelewac na klan...powiedz mi jeszcze czy istnieje taka opcja by na czas wakacji ktos zaopiekowal sie moim wirtualnym sobotworem????bo bede mial mase roboty i nie sadze bym siedzial na netku czesciej niz raz w tyg...Puchatka pewnie zglosi sie do ciebie z tym samym problemem...Poza tym opijemy dzisiaj wasze zdrowie !!!!!!!!
Heh no jest lipa bo ja tez nie wiem czy bede miał czas grac w wakacje heh napewno nie bede miał czasu... Na swoje konto bede zagladam po to zeby brac cmentarz i polowanie no i ewentualnie wydac kase.... Ale jak chcecie to dajcie mi swoje hasła i sie nimi troche zaopiekuje ale nie bede czesto wchodził ok??