Strona domowa KLANU
Siema wszystkim!!!po malej przerwie wracam do walki myslalem Karolino ze Ty to zalatwisz gdyz wczesniej sie tak zadeklarowalas..ale juz napisalem no i czeeekam..Pozdro dla wszystkich!!
ja tego niestety nie moge zalatwic gdyz to nie ja oddalam lidera DRAGO nawet nie jestem pewna czy da sie to zalatwic ale musisz sprobowac sama napewno nie moge rozmawiac z GO
a tak z innej beczki jka wam sie podobaja zmiany w grze?? bo mi barrrdzo jestem zachwycona tyle nowych opcji CUDO
witam wszystkich po przerwie. mam już neta swego w Szkocji ale i tak rzadko będę zaglądać bo praca mgr i codziennie pracuję także będzie ciężko. jednak, postaram się uczestniczyć w grze. pozdrowiona dla Was. no Panie Liderze jakieś zadania specjalne dla mnie, zastrzeżenia?? ;> czekam
uuuuuuu....ja teraz mam male urwanie glowy bo musze projekcik zrobic..ale wyczailem cos co mysle podniesie nam wszystkim staty!!!otoz moi mili ten kto nie ma za duzo czasu ten nie bedzie mial sporych mozliwosci,a wyglada to tak :
1. Korzystnie byloby miec tutaj konto premium poniewaz wydluza sie czas polowania z 2 do 4 godzin (wada-to kosztuje)
2. nie chodzimy na zadne polowania na ludzi, bo to zalezy tylko od trafu..
3. Idziemy do tawerny,bierzemy najtrudniejsze zadanko!!!
4. patrzymy na jego tresc i zgodnie z instrukcja dzialamy w calym miescie
5. najwiecej cierpliwosci i czasu zjada walka z demonami,ale to wlasnie to podnosi nam caly lup
6.najlepiej jest brac czas najkrotszy 10min jesli nie masz premium,5min jesli masz,dlaczego??bo czasami trzeba zabic ich az 4!!
7. podpowiedzi ktore sie przydadza: porozmawiaj z puffer-oznacza to ze musisz udac sie na targowisko,kronikarz podziemia znajduje sie w biblotece, i najdziwniejsze z czym mialem chwilowy problem-otoz jest cos takiego jak: przeszukaj__________-no wlasnie nie pisze co masz przeszukac,ale wkoncu znalazlem i jest to sklep voodoo,nie kupiec tylko voo..nie bierzemy go oczywiscie z zakladek tylko z planu miasta badz ikonek na dolnym objasnieniu poszczegolnych miesc..
i tak np. ja majac o jakies 120000 mniej lupu od swojej matki Puchatki zredukowalem te liczbe do bardzo niskiego poziomu w przeciagu kilku dni,gdzie wczesniej ta roznica miala sie na stalym poziomie..poza tym zarobic mozna ok 20000 max na calym zadaniu ktore sklada sie z 6 czesci..jesli nie jestes pewny/a co masz dalej zrobic to zawsze masz wskazowke w tawernie..to jest dobre w takim przypadku jak walka z demonami bo czest jest tak ze nie wiesz ile jeszcze zostalo ci ich do zabicia..a najlepsze jest to ze jak wygra demon to nie zabiera ci kasy..a ty za to mu tak jesli wygrasz..w razie pytan prosze pisac na bf,z checia pomoge!!!pozdro dla wszystkich D_H!!!!dei wracaj szybciutko!!!