Strona domowa KLANU
Przepraszam mam problem.Zatakowalem mojdfus wczoraj 3 razy.Dwa razy wygrałem i wsumie zdobyłem na nim 12.000 złociszy.Teraz kupił se nowa bron i nie daje mi spokoju.Bardzo prosze gdyby ktoś mógł go przyatakować.
mojdfus
a co to taka cisza na forum? słuchajcie ja wyjeżdżam, w przyszłym tygodniu na, pół roku. mój sąsiad zgodził się zaopiekować moim wampirkiem przez ten czas. co prawda będę tam miała dostęp do neta, jednak ograniczony. postaram się co jakiś czas do Was napisać. trzymajcie się cieplutko i życzę wszystkim owocnych łowów
jush Deidrucho!!! jakies plany bysmy wkoncu zrobili??a???jak widzisz doty leca nam do przodu..;)sluchaj,mam ten sam dylemat co do tego lidera,czy to juz bedzie na stale??poza tym trzeba zmusic troche ludzi do wspolpracy....rozmawiam z kilkoma osobami i widze ze im sie to podoba...poza tym jak bedzie z naszym opisem???bo bysmy wkoncu walneli ogloszonko na forum bf...a Puchacza jak widze nie opuszcza nas nawet w szkocjiiii...hiehiehie....
teraz jestem strasznie zalatana szok poprostu aleopisem postaram sie zajac ostatno pisal do mnie monster i pozdrawial nas wszystkich i zyczyl powodzenia hipokryta ............ a lidera to trzeba by zalatwic z go tylko nie weim czy on ma takie kompetencje .... a najlepiej to byloby zlapac drago ale go nie ma i lipa a co do zmian i wspolpracy sadze ze przydaloby sie kolejne zebranie na forum
jak widzisz sama drago to trup.niestety..a Ty go znasz poza bf??a i mysle ze zebranie tu nic nie pomoze niestety..pisze sobie z nowymi i ta wspolpraca nawet owocnie mi wychodzi Deidri,kurcze mysle ze narazie trzeba zapomniec o rankingu i popracowac troche nad tym klanem..
to prawda calkowicie sie z toba zgadzam ja juz dawno nie wnikam w ranking klanow ehhe bo niezle spadlismy ale wszystko da sie nadrobi a drago nie znam osobiscie a szkoda bo bym zalatwila sprawe lidera masz moze jakies pomysly co do rozwoju klanu? ja mysle ze podstawa byloby gdybysmy wszyscy sie lepiej poznali to scalilo by nas bardziej tak jka bylo w podstawowyom skladzie tzn ja darrknes i arek pl cesto gadalismy na gg itp a teraz my sie nie znamy praktycznie i jest kiepsko wilki w klanie zgwa caly czas ze soba rozmawiaja na wszytskie tematy wspolpracuja ze sobo i to widac po cih klanie