Strona domowa KLANU
Użytkownik
moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysl!! popieram w 100% pozdro haginow!!!!
Ja za każdym razem jak były zlecenia sprawdzałem czy mogę pomóc.Wiadomo,że jak przeciwnik był trzy razy mocniejszy to nie było sensu atakować.Można robić takie akcje jak my z Monsterem.Skopaliśmy dupsko Lajzie24 wspólnie i od tego czasu zaatakował mnie tylko raz(chyba przez pomyłkę),przegrał walkę,a za chwilę go jeszcze ukarałem. Tak więc pisanie ma sens i piszmy jak najwięcej !!! Deidri proszę o usuwanie starych zleceń np.po dwóch tygodniach.Nie będzie bałaganu,a zawsze można napisać nowe na tego samego wilkołaka. Pozdro !
Deidri ! Wiesz,że odkąd jestem w klanie zawsze sprawdzałem możliwości pomocy i o tym pisałem.Na Twoje zlecenia tez reagowałem.Niestety była zbyt duża różnica między mną,a Twoimi wrogami...Nie zniechęcaj się i pisz zlecenia.Trzeba w końcu coś zrobić,żeby inni ruszyli dupska,a nie tylko korzystali z członkostwa w klanie.
Nie czajcie się,tylko ustalajcie konkretne reguły(wcale nie muszą być surowe) przynależności i postawcie wszystkim ultimatum.Jeżeli się decydują na udział w klanie to muszą się stosować.
chlopaczku...juz tez o tym wspominalem wczesniej lecz dostalem reprymende...jest uz nas dwoch tyle tylko ze przez wakacje nie mam dostepu do netu i nie bardzo moge pomoc....Pozdro Wampirki ;*
ja jako kobieta wole pokojowe rozwiazania nie chce nikogo wyrzucac bo potem pojdzie fama ze u nas sie wyrzuca z klanui nikt nie ebdzie chcial sie w nim przylaczac juz kiedys tak bylo pamietacie?
Cieszę się wiecah, że masz podobne zdanie do mojego.Faktycznie wcześniej już o tym pisałeś,tylko skąd taka odzywka-CHŁOPACZKU????????? To miała być pogarda? Podkreślenie jakiejś wyższości (jakiej???).To mi się nie spodobało !!!
Siemka!!
Pomóżcie, bo nie daję już rady!!! Greg03 i Pola15 i Saskie5. Nie dają mi nawet uzbierać na nowy hełm!! Nie wiem jak mam sobie poradzić!!
Czy naprawdę przebywanie na cmentarzu chroni przed atakami???
Użytkownik
no znow mi przykro nie pomoge Ci... zobacz moje staty jestem bez szans!! ale sa wampirki w klanie ktorzy moga pomoc, ale czy chcą???