Strona domowa KLANU
Ostatnio opuścił nas jeden kolega.Już na wolne miejsce (zaszczytne) jest nowy,a ja nawet nie wiem kto to??? Dobrym zwyczajem jest przywitać się ze wszystkimi jak się gdzieś wchodzi ;-)
Użytkownik
mam wrazenie i chyba tak jest ze nie wszyscy klanowicze sa zarejestrowani na forum!!!! czy oni sa poinformowani ze istnieje forum klanu????
chyba tak nie może byc.........
Zacznij od pytania :"czy jesteś zainteresowanny(na) aktywnym uczestnictwem w klanie?". Jeżeli tak,to obowiązują określone wpłaty,trzeba zaglądać na forum,pomagać sobie nawzajem itd.,itp.
Jak napiszesz bezpośrednio,a nie na forum,to musi przeczytać i albo odpowie powiedzmy do tygodnia,albo dowidzenia...Lepiej przyjąć do klanu aktywnych członków.Jak komuś wszystko wisi,niech sobie radzi sam !
I jeszcze jedno! Myślę ,że każdy aktywny członek woli mieć mocny klan,złożony z fajnych kontaktowych ludzi.Jak ktoś nie może jakiś czas się pojawiać,to wystarczy napisać tak jak ja przed urlopem.Dzisiaj dostałem "pozdrowienia"od wilka,którego kolegę atakowałem wczoraj.I to jest prawidłowa reakcja.Jak będę wiedział,że mam działający klan,to mogę podskakiwać :-)
Użytkownik
Witamy cię kalfas na forum! dobrze że się zarejestrowałeś! jak masz jakieś problemy z wilkami to wal na forum,
Albo prywatną wiadomość! pozdro!